divendres, 27 d’abril del 2018

26 d'abril: Exposem!

Per començar avui em vist el curt anomenat "El regalo".



El vídeo que hem vist avui m'ha agradat molt perquè ens ajuda a veure la importància a vegades que tenen els animals sobre la nostra vida. Es pot veure com gràcies a la nova mascota el nostre protagonista que no volia eixir de casa ni fer res després de perdre una cama, es motiva i s'adona que encara que tinga les seues dificultats i haja d'adaptar-se un poc al seu entorn pot continuar fent les activitats que feia abans. El gosset li ensenya una gran lliçó i és que amb esforç, tenacitat i constància tot es pot aconseguir en aquest món.

Després de veure el curt hem entrat en un debat sobre els videojocs i l'addicció que poden crear avui en dia als més jóvens. La meua opinió sobre el tema és molt clar, es tracta de posar límits. Els nens necessiten com en tot, tenir límits, i més davant d'un videojoc que si fas un mal ús d'ell et pot provocar un tipus d'addicció que com hem vist en el següent vídeo pot inclús arribar a fer que perdres totalment el control sobre tu mateix.



Nosaltres com a futurs docents dins de la nostra aula també haurem de posar uns límits i unes normes perquè els xiquets tinguen clar quines coses de cap manera es poden fer i quines seran les conseqüències de no complir aquestes normes.

Per finalitzar la classe hem començat amb les exposicions sobre els nostres animals preferits. Jo he exposat la primera i no he fet al meu animal preferit, he fet un animal que crec que es pot treballar perfectament a infantil en els més menuts ja que es un animal molt proper a ells. Us deixe l'enllaç del meu prezi per si en un futur us pot ajudar per a qualsevol cosa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada