dimecres, 25 d’abril del 2018

24 d'abril: El dia del llibre

Per començar el dia d'avui i com en habitual en aquesta assignatura hem vist un curt anomenat "The easy life". Aquest curt tracta sobre esforçar-se en la vida però poder aconseguir els teus objectius.


Pense que és molt important que tot el món es planteja uns objectius als quals poder arribar tard o prompte, objectius sempre realistes perquè si no després sentim frustració, però objectius al cap i a la fi. Quan una persona no s'esforça per aconseguir allò que vol i intenta agafar el camí fàcil, segurament no es realitzarà com a persona i tard o prompte li passarà el que li ha passat a la xiqueta del curt que es convertirà en "una nina".


Vivim en una societat on ens eduquen per a competir els uns contra els altres i qui més destaca a la fi és qui sol arribar als "grans llocs de treball".
Està clar que qui alguna cosa vol en aquesta vida seu ha de treballar però sempre esforçant-se, passet a passet i sense perdre mai la motivació per allò que sempre has volgut, aquest és el secret segons el meu punt de vista per a anar creixent i madurant.

Després del curt hem corregit l'activitat de la làmina, on havíem de preguntar als nens quin dels dibuixos que apareixen en ella són éssers vius i per què.





Ja que tinc la sort de poder comptar amb nens sempre que ho necessite per la meua feina els vaig ensenyar la làmina a un nen de la classe de 3 anys, a un nen de 4 i a un nen de 5 anys.

El que és m'ha cridat l'atenció de les seues respostes ha sigut que consideren a l'os de peluix un ésser viu perquè parlen amb ell, i el cotxe perquè es meneja i els porta als llocs on ells volen.

Després d'exposar l'activitat Juanfra ens ha explicat que molts nens tendeixen a personificar alguns objectes o que de vegades degut a les pel·lícules o dibuixos que veuen en la tele creuen que éssers inerts com pot ser un cotxe tenen vida. A aquestes edats els nens classifiquen depenent del que ells consideren "vida" i no segons les funcions vitals.



Per finalitzar i com estem en la setmana del llibre JuanFra ens ha dut diversos llibres sobre ciència que ens poden ajudar en un futur. Ha repartit un a cadascú i el pròxim dia l'haurem de presentar. Aquest és el que a mi m'ha tocat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada