divendres, 20 d’abril del 2018

19 d' Abril: El meu Robert

Per a començar la classe d'avui i com és molt normal amb aquesta assignatura hem vist un curtmetratge anomenat "Front of the class".




En aquest curt i podem veure a un xiquet que té la malaltia de Toureg i com és discriminat en un principi per tot el món perquè és molt més fàcil llevar-se un problema de damunt que ajudar al nen a què s'integre. Encara sort que sempre queda gent com el director de l'escola que fa entendre a la resta de la comunitat educativa que si tractem a un nen amb algun tipus de dificultat de la mateixa manera que tractem a la resta segurament aquest nen viurà més feliç, s'integrarà i nosaltres podrem desenvolupar la nostra feina amb molta més satisfacció.


Després d'aquest vídeo introductori, la meua companya Laura ha exposat el seu animal, en aquest cas la vaca i ens ha explicat les característiques d'aquesta, d'on ve, com es reprodueix etc. 


 Per finalitzar la classe, cadascú ha fet al seu home-gespa. Aquesta activitat la podrem realitzar en xiquets d'infantil i resultarà molt motivadora per a que els nens es facen carreg cadascun del seu home-gespa i per a que vagen adonant-se del canvis que es produeixen al anar creixent l'herba.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada