divendres, 4 de maig del 2018

3 de maig: Experiment!!!


Avui es un dia molt bo, és el dia dels experiments!!

Per parelles he, fet tres classes d'experiments diferents que ara vos contarè.
El primer consistia en plantar en dos gots de plàstic dentilles, amb un coto-en- pèl banyat amb aigua. Laura i jo hem decidit que que anavem a experimentar que passava si a les dentilles no els pegava la llum del sol durant molt de temps.

El segón experiment consistia a plantar fulles de lletuga dins d'un pot també i mirar com anaven evolucionant aquestes sino tenien oxigen.

Per últim et tercer experiment consistia a plantar diverses llavors en una bayeta que estava banyada i mirar quines de les llavors anaven germinant primer o quines no germinaven.


Conforme han anat passant els dies hem vist com les dentilles germinaven pero perdien el seu color verd, ja que al no tenir llum solar no podien tenir clorofil·la, la lletuga es moria poc a poc i les llavors han germinat totes menys l'arròs que ha format una capa blanca... perquè serà?

Com podeu veure en la foto a banda dels experiments proposats per JuanFra, Laura i jo fem les nostres creacions i aquesta vegada, hem pegat una miradeta cap a la nostra infantessa i hem fabricat un telèfon amb dos pots de iogurt que haviem portat i un tròs de fil que hem trobat per classe. No he pogut trobar millor companya per a aquesta assignatura, juntes formem un molt bon equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada