divendres, 18 de maig del 2018

Dia 17 de maig: Repassem tot el apres

Avui ha sigut el dia abans de l'examen, però és l'últim dia que faré el blog. Hem fet un repàs de tot el que hem vist sobre el tema dels éssers vius. Però abans de començar ha explicar que hem fet hui faré una reflexió sobre els animals.
És molt import que els xiquets coneguen el seu cos i les característiques que té, però també és important que coneguen que no són els únics que viuen a aquest planeta i que conviuen amb altres éssers vius com són les plantes i els animals. Amb aquest tema, per als xiquets és interessant i important que s'ensenye des de que són xicotets.

Per a repasar els continguts hem realitzat un questionari, a més de soldre dubtes.
Els continguts revisats avui han sigut, per una banda, la nutrició de les plantes (respiració i alimentació), la importància d'organismes autotrofs, la diversitat d'éssers vius.
Per altra banda les característiques principals dels animals que ens ajuden a saber la resta de caracterísitques, com el seu tamany, dents, potes, per saber on viu, que menja, etc.
En afegit, també hem pensat sobre els tres tipus d'alimentació (herbívors, carnívors i omnívors) i exemples de cadascún.

En quant a la realització de la teoria a mode de pràctiques, haviem de pensar un cas en el que pugueren pràcticar els xiquets què necessiten les plantes per a viure: com llum, aigua, oxigen, etc.

Per últim i englobant tot el que em donat, em confeccionat un mapa on plantegem les diferents funcions vitals i les diverses possibilitats de cadascuna d'elles:




Aquest blog conclou amb ésta entrada. Més avant, és possible que s'obriga una nova etapa i hi haja una segona part a aquest blog amb noves aventures, trets i activitats que puguen utilitzar els docent a les seues classes. Gràcies, per els que meu acompanyat en aquest viaje, espere que la infroamció aportada us haja sigut útil i que us haja agradat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada